Haven i marts

Vejrprofeterne melder nu, at vintervejret og kulden er på tilbagetog. Og det betyder at havens energi går i gang, med alt det der gør, at forår og sommer vil give dig gode oplevelser i haven. Haven giver ny energi til krop og sind! 

Hvilken type have kunne du tænke dig?

Haven er for alle, og på alle niveauer. Drømmen kan være en eksklusive have, med mange forskellige eksotiske planter og træer. Eller drømmen om haven for børnene og resten af familien, hvor der skal være mulighed for at plukke ærter, radiser og evt. et par frugttræer så æblekagen kan være af egen avl. Og måske en stor græsplæne til leg og boldspil m.m.

 

 Plant en hæk – der passer til dig…

Skal du have en ny hæk, eller ønsker at have rum i haven, så er det en særdeles god ide at plante din hæk nu. Jorden er fugtig, planterne vil således få vand nok i opstart fasen, husk også at give gødning så hækken får noget af leve af. Green Garden Plantestarter vil give din hæk en fantastisk start. 
Kig ind til os og få vejledning om lige netop den hæk du ønsker. Skal den fx være grøn hele året vil Taks eller Thuja være et glimrende valg. Eller ønsker du en blomstrende hæk kunne det være Vårguld, Spiræa, Syren eller Buskpotentil, ja selv Rhododendron kan bruges, så mulighederne er mange, rigtig mange. Der er mange muligheder for at havens areal bliver lige netop som den drøm du har.