Blomster giver en nem og smuk have

Mange haver har blomsterbede med bare pletter – eller sort jord, hvor der hele tiden skal hakkes og rives ukrudt. Hvorfor ikke finde gode sommerblomster og plante i disse ”huller”?

Først og fremmest skaber det liv og blomster med det samme og dernæst fortsætter blomstringen frem til frosten for rigtig mange sommerblomsters vedkommende. Det er en rigtig god måde at skabe en nem have på. Udvalget af sommerblomster er stort hos Toksværd Planteskole. Ønsker du høje blomster til baggrunden af bedet, lave kantplanter til fronten eller bare noget, der breder sig vildt? Farver, former og udseender varierer utroligt fra art til art, så er du til små lyserøde blomster eller til stærkt gule fyldte fløjlsblomster, kan du købe det hele her hos os.

Pasning af sommerblomster i haven er nemt

Plantes de i bedet skal de vandes godt til og suppleres med vand de første 2 – 3 uger til de er vokset godt til. Næring finder de i din havejord, så du behøver ikke supplere, medmindre du ønsker meget kraftig tilvækst.

Blomster i krukker

Plantes de i krukker, skal du fylde krukken med et drænlag i bunden (gerne leca-nødder), så overskydende vand kan løbe væk. Fyld derefter krukken med Plantestarter og vand godt. Sæt sommerblomsterne sammen i krukkerne og vand 1 – 2 gange hver uge med 10 l vand til en mellemstor krukke. OBS. Vi giver ikke gro-garanti på blomster og planter i krukker.

Stueplanter der trives hos dig

Vi har altid et meget bredt sortiment af stueplanter. Lige fra traditionelle blomster, alpeviol, aza lea, cinerarie, hortensie og stueprimula, orchider små og store grønne bladplanter. Vi sætter meget fokus på at følge de nye trends inden for arter og farver. På baggrund af det brede sortiment og den hurtige udskiftning af vores planter er de naturligvis altid friske.

Selvvanding

Vi har altid et stort udvalg af store grønne planter og selvvandings potter til både private og kontorer, der sikrer at planten aldrig udtørrer, kom og få en snak med os om hvilke planter, der passer til netop dit behov og lysforhold. Vi har valgt at benytte mærket Lechuza – et meget moderne selvvandings produkt i et pænt design og i en rigtig god kvalitet.

Få gode råd og al den vejledning du ønsker

– om hvilken type planter, der passer til din stue, hvor meget vand, lys eller skygge de behøver.

Potteplanter i lange baner

Kom og få gode råd til haven

Kæmpe udvalg af kaktus